google adwords call extension

"Φορτίστε" τα τηλέφωνά σας με καμπάνιες μόνο για κλήσεις

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν συνεχώς το διαδίκτυο και αλληλεπιδρούν με την επιχείρησή σας με νέους τρόπους μετά την προβολή της διαφήμισής σας. Οι καταναλωτές, χρησιμοποιώντας τα smartphone όλο και περισσότερο, αναζητούν προϊόντα ή υπηρεσίες, ενώ βρίσκονται εν κινήσει και, στη συνέχεια, πραγματοποιούν αμέσως κλήσεις. Για την ακρίβεια, το 70% των ατόμων που πραγματοποιούν αναζήτηση από κινητά καλούν κάποια επιχείρηση απευθείας από τα αποτελέσματα αναζήτησης. 

Οι  καμπάνιες μόνο για κλήσεις , έναν νέο και εύκολο τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις μπορούν να προσεγγίσουν δυνητικούς πελάτες, προβάλλοντας σε εμφανή θέση τον αριθμό τηλεφώνου, την περιγραφή της επιχείρησης και το κουμπί κλήσης, εκεί ακριβώς που πραγματοποιούν αναζήτηση οι χρήστες.

Αποκλειστικά για επιχειρήσεις που εστιάζουν περισσότερο στις τηλεφωνικές κλήσεις από ό,τι στα κλικ σε ιστότοπους

Οι καμπάνιες μόνο για κλήσεις έχουν σχεδιαστεί ειδικά, για να εμφανίζονται μόνο σε κινητές συσκευές που μπορούν να πραγματοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις. Αυτό σημαίνει ότι από κάθε κλικ που πληρώνετε μπορεί να προκύψει τηλεφωνική κλήση στην επιχείρησή σας.

Υποβάλετε προσφορές μόνο για τηλεφωνικές κλήσεις

Επειδή από κάθε κλικ μπορεί να προκύψει τηλεφωνική κλήση, μπορείτε να σχεδιάσετε μια στρατηγική υποβολής προσφορών που βασίζεται συγκεκριμένα στο στόχο CPA ή Απόδοσης Διαφημιστικής Επένδυσης (ROAS) που έχετε θέσει για τις κλήσεις. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την αξία κάθε κλικ για την επιχείρησή σας.

"Οι πελάτες μας όλο και περισσότερο μας καλούν από τις κινητές συσκευές τους, για να λάβουν προσφορές ασφάλισης. Το πιο ωραίο σχετικά με τις διαφημίσεις μόνο για κλήσεις είναι ότι μας δίνουν τη δυνατότητα να υποβάλλουμε προσφορές με βάση την αξία των κλήσεων. Ως αποτέλεσμα, μπορούμε να ικανοποιούμε τους συγκεκριμένους στόχους απόδοσης επένδυσης (ROI) που έχουμε θέσει για τις πωλήσεις που προέρχονται από το τηλέφωνο."

 Jason Johnson

Διευθυντής μάρκετινγκ, Clearlink Insurance

Προσαρμόστε διαφημίσεις που εστιάζουν σε μία παρότρυνση για δράση - τηλεφωνικές κλήσεις

Προσαρμόστε τις διαφημίσεις σας για τηλεφωνικές κλήσεις με δημιουργικά όπως "μιλήστε με έναν ειδικό σήμερα" ή "καλέστε για να κλείσετε ραντεβού", για να ενημερώσετε τους χρήστες ότι μπορούν να επικοινωνήσουν εύκολα με την επιχείρησή σας χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτούν τον ιστότοπό σας.

Για την BizLab, μια εγχώρια επιχείρηση λιανικής στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, οι περισσότερες μετατροπές συμβαίνουν εκτός σύνδεσης μέσω τηλεφώνου. "Οι νέες διαφημίσεις μόνο για κλήσεις έχουν αυξήσει τον αριθμό των δυνητικών πελατών και τα ποσοστά μετατροπών, στοχεύοντας κινητές συσκευές με διαφημίσεις, όπως "καλέστε τώρα", οι οποίες απλώς έχουν ως στόχο να οδηγήσουν σε κλήσεις."

 Catherine Wilson

Ανώτερο στέλεχος ανάλυσης PPC, BizLab

Ένας μεγάλος παροχέας υπηρεσιών διαδικτύου χρησιμοποιεί καμπάνιες μόνο για κλήσεις, για να συνδέει γρήγορα και εύκολα τους πελάτες με την ομάδα πωλήσεων. "Οι διαφημίσεις μόνο για κλήσεις, έχοντας ως μόνη παρότρυνση για δράση μια τηλεφωνική κλήση, βελτιώνουν την εμπειρία των αγορών από κινητά, καταργώντας το ενδιάμεσο βήμα της επίσκεψης στον ιστότοπό μας. Παρέχουν στους καταναλωτές έναν εύκολο τρόπο λήψης του προϊόντος που επιθυμούν, καλώντας απευθείας στο κέντρο πωλήσεων. Τόσο οι καταναλωτές όσο και οι διαφημιζόμενοι επωφελούνται από την καλύτερη εμπειρία πελάτη σε συνδυασμό με την αύξηση των κλήσεων και των πωλήσεων."

 Josh Leibner

Διευθυντής του Τμήματος πληρωμένης αναζήτησης στη Red Ventures, μια εταιρεία μάρκετινγκ για μεγάλες επιχειρήσεις

Το διαβάσαμε στο adwords-greece.blogspot.gr


Μοιράσου το άρθρο: