internet

Internet : Θα εξαφανιστεί στο μέλλον σύμφωνα με τον πρόεδρο της Google

«Το Ίντερνετ θα εξαφανιστεί» στο μέλλον δήλωσε ο πρόεδρος της Google Έρικ Σμιντ κατά τη διάρκεια της συζήτησης με θέμα «In Tech We Trust and The Future of the Digital Economy» στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που διεξάγεται στο Νταβός της Ελβετίας.

Ο ίδιος εξήγησε ότι αυτό θα συμβεί, καθώς θα αποτελεί μέρος της παρουσίας μας συνεχώς, αναφερόμενος στην ταχύτητα με την οποία υιοθετείται η χρήση smartphone ανά τον κόσμο , διαβάζοθμε στον ιστότοπο sofokleousin.gr.

«Πρόκειται για «υπερυπολογιστές, το 2014 περί τα 400 εκατομμύρια άνθρωποι απέκτησαν smartphone και μπορείτε να φανταστείτε πόσο σημαντικό είναι αυτό για εκείνους στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Σκεφτείτε πως θα επηρεαστεί η εκπαίδευση από όλα αυτά τα νέα εργαλεία που αναπτύσσονται τώρα ξεκινά να επιταχύνεται η ανάπτυξή τους και αυτό είναι υπερβολικά καλό», είπε ο executive chairman της Google.

Παρούσα στην συζήτηση ήταν και η Σερίλ Σάντμπεργκ, Chief Operating Officer στην Facebook Inc., η οποία επίσης αναφέρθηκε στην αξία της πρόσβασης στο Διαδίκτυο: «εάν επεκτείνουμε το Ίντερνετ σε περισσότερους ανθρώπους τότε θα έχουμε δυναμώσει την φωνή τους, τις οικονομικές ευκαιρίες και την ισότητα».


Μοιράσου το άρθρο: