iphone dimoprasia

To iPhone που κοστίζει 94.500 δολάρια και βγήκε καταλάθος στην αγορά

Μπορεί τα νέα iPhone της Apple να κοστίζουν γύρω στα 700 δολάρια, ωστόσο υπάρχει ένα smartphone του τεχνολογικού κολοσσού που κοστίζει 94.500 δολάρια και η τιμή του αναμένεται να αυξηθεί.

Ακόμα και αυτή τη στιγμή που διαβάζεται αυτές τις γραμμές, η τιμή του μπορεί να έχει αγγίξει ήδη τα 100.000 δολάρια. Ο λόγος για ένα πρωτότυπο iPhone 6 των 64 GB που βγήκε κατά λάθος στο εμπόριο και είναι στα χέρια του χρήστη kimberlyk1018 που το έχει βγάλει σε δημοπρασία στο e Bay.

Ο χρήστης ισχυρίζεται ότι το κινητό που έχει στην κατοχή του είναι ένα από τα πρωτότυπα smartphone της Apple που έχει ιδιαίτερη και ξεχωριστή αξία καθώς δεν θα έβγαινε ποτέ στην αγορά επειδή ήταν για δοκιμαστική χρήση και χρησιμοποιούνταν κατά την διάρκεια των τεστ της εταιρείας.

Στην περιγραφή του προϊόντος αναφέρεται: «Προς πώληση, είναι ένα ολοκαίνουριο και αχρησιμοποίητο, πρωτότυπο Apple iPhone. Η Apple ΔΕΝ αφήνει από την κατοχή της αυτά τα τηλέφωνα, αλλά ένα τέτοιο τηλέφωνο ήρθε στα χέρια μου, από λάθος της εταιρείας. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες δεν έχει εγκατεστημένο το iOS 8, ενώ προφανώς είναι σε λειτουργία developer». Η δημοπρασία θα λήξει την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου στις 21:00 ώρα Ελλάδος.

 

 

 


Μοιράσου το άρθρο: